vojtaS: Jak psal již spider, určitě první co udělej na brzdách je, že vyměníš brzdovku a dát tam pancéřové hadice.
Pokud srovnám NAčko (s velkýma brzdama - stejné jako normální NB) s normálním NB (i když prej ta má 1.6 moc normální není, dle některých

), tak mám toto zjištění:
NA:kotouče: neznámého stáří a výrobce
desky: neznámého stáří a výrobce
hadice: originální
brzdová kapalina: ATE 200 (letos měněná)
třmeny: původní, pístky v původním stavu
- brzdy jsou gumovější - až za cca polovinou dráhy pedálu začne auto brzdit
- brzdný účinek nic extra, na suchu se mi zatím nepovedlo aktivovat ABS, ale zaseknutí do pásu zvládnou
NB:kotouče: neznámého stáří a výrobce
desky: 3 sezóny staré, EBC Green, nájezd 37 000km (40% matroše zůstává)
hadice: pancéřové, Fischer Hydraulik
brzdová kapalina: ATE 200 (letos měněná)
třmeny: kompletně po repasy - nové těsnění, pístky ve stavu nových
- brzdy jsou o něco málo ostřejší - začnou tak v cca 1/4 - 1/3 dráhy pedálu brzdit
- brzdný účinek v porovnání s NA je vyšší, na suchu není problém aktivovat ABS při svižnější jízdě
- krásně dávkovatelný brzdný účinek
- nepozoroval jsem výrazné vadnutí při ježdění na okruhu ( bylo to pár kol do cca 10 min ježdění v kuse) - kotouče ale byly lehce do modra, takže brzdy dostaly zabrat

Zatím jsem nedělal porovnání brzdné dráhy, které auto brzdí prokazatelně lépe a o kolik. To všechno jsou jen mé subjektivní dojmy.
Komplet brzdový set Ashuki jsem z ILka bral tak 5lidem, s tím,že Widar je má na autě nejdéle. A jak odejdou ty stávající brzdy na NAčku, tak tam půjde set Ashuki spolu s pancéřovými hadičkami vzhledem k nájezdu a využití toho auta.