tak verim ze je cas poreferovat co to o yellowstuff doskach pouzitych na hladkych kotucoch

zatial len prva recenzia najazdene do 50km ale podstivo rozbrzdovane z rychlosti okolo 80-0 a 130-20 niekolko krat.
hned po namontovani na vsetky brzdy, som vysiel z garaze a pomaly asi do 50kmh som sa vozil okolo domu ci to vobec brzdi, najprv boli neiste samozrejme

neskorej som zacal verit svojej praci a zacal da rozbiehat na cca 80-100kmh s brzdenim az na 0.
par brzdeni a vratenie sa pred dom s dymiacimi brzdami

a smraduu ze to museli citit aj susedia... no potom som prvy raz previezol aj rodicov, otec prvy brzdenie s nim asi zo 60kmh na nulu a nechapal

to este neboli rozbrzdene...
dalsi den auto stalo... dalsi den som isiel za priatelkou tak som si cestou par krat pozabrzdoval ostrejsie na mokre a zda sa mi ze tie turanzy drzia lepsie na vode ako suchu

ked som zastavil a vystupil uz som videl ako po diskoch steka prach z dosticiek takze budu fakt dost prasit ked to clovek hroti

cestou domov som si dal brzdenie zo 110-20 a nechapal som !
oci som mal asi az na skle a to som nebrzdil naplno... fakt sa klaniam brzdia perfektne, neviem sa dockat na uhp gumy ktore tomu este pomozu... dalsie recenzie pridam postupom casu mozno budu brzsit este viac

1.8NA stock hadice, v novembri nahradia pancuerove